У Житомирі відбулася виставка «Суворі 40-ві: діоровський шик і сумочка для протигазу»

21 жовтня в приміщенні арт-кафе «Cofee Tee», що на вулиці Михайлівській, відбулося відкриття першої персональної виставки молодого житомирського фотографа Олександри Вонготт.

Виставка носить назву «Суворі 40-ві: діоровський шик і сумочка для протигазу». Це серія чорно-білих фотографій, які відзеркалюють моду післявоєнного часу і присвячені всім представницям прекрасної статі, які не втрачають свою жіночність, в яку складну епоху вони б не жили.

Анонс на Репортері: У Житомирі відбудеться відкриття виставки “Суворі 40-ві”

Олександра – учасниця народного аматорського літературно-мистецького об’єднання «Оксія». Хоча в повсякденному житті вона зайнята серйозними справами і працює в юридичній сфері, все ж знаходить вільний час і для фотографії, якою щиро захоплюється.

Під час відкриття свої твори прочитали й інші учасники «Оксії», поети Марія Хімич і Валерій Волковський. Драйву заходу додав музичний гурт «Евіан Райс».

«Суворі 40-ві» гостюватимуть в арт-кафе ще два тижні. Олександра розповіла, що після цього виставка, доповнена й іншими авторськими роботами, прикрасить стіни приміщень обласного педагогічного ліцею, а затим – обласної універсальної наукової бібліотеки ім. О. Ольжича.

Ярослава Побиван