У Житомирі відкрили аптеку за 2 мільйона гривень. ФОТОРЕПОРТАЖ

Сьогодні, 19 жовтня у Житомирі по вулиці Київській,19/2 відкрилася нова-стара аптека на місці збанкрутілої.

На її відкриття було виділено 2 мільйона гривень. У приміщенні був зроблений капітальний ремонт: відремонтована каналізація, замінена електромережа, закуплене нове обладнання та медичні засоби.

Фасад аптеки отримав новий вигляд. Інтер’єр приміщення дуже відрізняється від попереднього. У гарно освітленій аптеці на стінах розвісили фото старого Житомира, озеленили та поставили м’які стільці.

Нагадаємо, у суботу, 13 жовтня Житомирський міський голова Володимир Дебой перевіряв стан виконання та якість робіт в аптеці по вул. Щорса.

Без попереджень, у вихідний день, керівник міста вирішив особисто переконатися, як ідуть роботи в закладі.

Також в аптеці №1 працюватиме довідка – це дасть змогу житомирянам отримати інформацію про ціну на лікарські засоби в телефонному режимі.

Міський голова Володимир Дебой привітав житомирян та колектив аптеки з її відкриттям:

Аптека, яка побудована в 1960 році, і майже три роки не працювала, зараз відновлена повертається житомирянам. Ця аптека унікальна тим, що колись працювала цілодобово. Люди дзвонили і дізнавалися, де і по якій ціні можна придбати ліки. Я щиро дякую всім, за те, що складна праця, яка була пророблена, зараз увінчалася успіхом, – сказав Володимир Дебой.

У такому стані колись знаходилася аптека

Марина Кузьменко