В Житомирі на парламентських виборах лідирує Об’єднана опозиція ВО “Батьківщина” і Геннадій Зубко – опитування

В Житомирі (виборчий округ №62) на парламентських виборах лідирує Об’єднана опозиція ВО «Батьківщина» і Геннадій Зубко – опитування центру Разумкова.

Якби наступної неділі відбулися парламентські вибори, то у виборчому окрузі №62 перше місце посіла б ВО «Батьківщина», а мажоритарний мандат отримав би кандидат від Об’єднаної опозиції Геннадій Зубко – про це свідчить опитування, проведене соціологічною службою Центру Разумкова у межах 62 виборчого округу (м. Житомир).

З 21 по 25 вересня 2012 року було опитано 1220 респондентів віком від 18 років за вибіркою, що репрезентує доросле населення округу. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,9%.

Решта партій набирають 1% або менше 1-го відсотка голосів.

Що стосується виборів в мажоритарному окрузі №62, то згідно з опитуванням, найвищу підтримку має кандидат від Об’єднаної опозиції Геннадій Зубко – його підтримує майже третина житомирян:

Центр Разумкова, соціологічна служба якого проводила дослідження в 62-му виборчому округу — це недержавний аналітичний центр, заснований в 1994 р.

Загальноукраїнські опитування соціологічної служби Центру Разумкова здійснюють понад 300 інтерв’юерів. Аналітичні матеріали Центру Разумкова:

• визнають та використовують політичні сили різного спрямування;

• визнані науковим та експертним середовищем;

• представлені на сайтах Уряду, окремих міністерств і відомств;

• використовуються як аналітичні та довідкові матеріали на парламентських слуханнях у Верховній Раді України;

• внесені до переліків рекомендованої літератури для вивчення студентами університетів України;

• мають високий індекс цитування в українських і зарубіжних ЗМІ, науковій літературі.

Центр Разумкова належить до 25 провідних дослідницьких центрів з питань державної політики Центральної та Східної Європи.