В боях без правил між регіоналами «УДАР Віталія Кличка» участі не бере

На Житомирщині з’явилася листівка з рекламною кампанією Миколи Петренка, який балотується по 63 виборчому округу.

У своєму інформаційному бюлетені він зазначає, що його підтримує партія «УДАР», що є цілковитою і наглою брехнею. Адже Микола Петренко не є опозиційним кандидатом і партія «УДАР Віталія Кличка» НЕ ПІДТРИМУЄ ЙОГО. На виборчому окрузі №63 кандидатом від партії «УДАР Віталія Кличка» є МИКОЛА ФАЙДУН, який не знімав свою кандидатуру з виборчих перегонів.

Прес-служба Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» ЗАЯВЛЯЄ: що Віталій Кличко та партія «УДАР» не має ніякого стосунку до Миколи Петренка, ніколи його не підтримувала і підтримувати не буде.

В листівці розміщено фото, неакуратно зроблене у програмі «фотошоп», де Віталій Кличко начебто потискає руку Петренку. І у тексті навіть опубліковано нібито слова самого Віталія Володимировича. Вказаний у цій газеті замовник насправді не є замовником даного матеріалу. Попереджаємо, що подача завідомо неправдивих даних переслідується Законом. А саме – ст.157 КК України «Про перешкоджання здійснення виборчого права», ст. 212 п. 9 КУпАП «Про порушення прядку ведення передвиборної агітації».

Прес служба Житомирської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка»