Ветеранам Житомира важливо, щоб переміг Коцюбко

Свого часу, спорт допоміг йому не стати інвалідом. У 1943 році житомирянина Германа Бобильова контузило на фронті: міна розірвалась біля окопу. Внаслідок цього він перестав чути.

Плакав, розуміючи, що став калікою. Але лікар написав у записці, що відновить слух. І вже через місяць солдат почав чути на ліве вухо, пізніше – й на праве. Виписуючи з госпіталю, лікар наказав йому 2-3 роки позайматись спортом для відновлення здоров’я. Голова Богунської ради ветеранів не послухався. Спортом він займається до сих пір. Саме завдяки спорту Герман Бобильов повністю став на ноги, і після того випадку відслужив ще 37 років.

Проживши нелегке життя і пройшовши непрості випробування Герман Бобильов цінує справу житомирянина Олександра Коцюбко, який забирає дітей з вулиці і долучає їх до занять фізкультурою і спортом. Олександр Коцюбко – Президент житомирського СК “Легіон”, спортивного клубу, який виховав не один десяток талановитих успішних спортсменів.

Герман Бобильов вирішив підтримати Олександра Коцюбка у його прагненні представляти громаду Житомира у Верховній Раді України.

Ветеран засвідчує той факт, що Олександр Коцюбко протягом багатьох років піклується про житомирських ветеранів.

Читайте: Здійснилась ще одна мрія житомирських пенсіонерів. ФОТО

Щороку 9 травня Коцюбко Олександр Петрович організовує Всеукраїнський Чемпіонат з боксу серед дітей та підлітків присвячений Дню Перемоги. Це надає можливість нам, ветеранам Великої Вітчизняної, передати все те, що ми знаємо про нашу історію дітям. Це дуже важливо для всіх. Тому що, хто не знає минулого, той не буде мати майбутнього, – усвідомлює Бобильов.

Олександр Коцюбко має за добру традицію особисто вітати з цим великим святом всіх та кожного з ветеранів, надає їм можливість зустрітися, поспілкуватися та разом згадати славне минуле.

– Наша організація вже багато років співпрацює з Олександром Петровичем у плані гуманітарної допомоги, яку ми постійно одержуємо. Це і памперси, і інвалідні коляски, і ходунки, і глюкометри та інше. Ця допомога має дуже важливе значення у нашому житті. І ми це пам’ятаємо, – Герман Бобильов

Олександр Петрович опікується не тільки ветеранами Другої Світової війни, а й воїнами-інтернаціоналістами. У військовому шпиталі він облаштував три палати для ветеранів та воїнів-інтернаціоналістів, встановивши там десять багатофункціональних ліжок, меблі, штори. Це і є справжнє піклування та допомога.

___________________________________________________________________________________________

Ми спробуємо надати повноважень цій людині для того, щоб він вже будучі при владі зміг написати та прийняти закони, які б захищали ветеранів, воїнів-афганців, усіх військових, хто приймав участь у бойових діях, бо такі люди заслуговують на це.

____________________________________________________________________________________________

Усі ветерани з великою повагою відносяться до усіх кандидатів, але, як зазначає голова Богунської ради ветеранів Герман Бобильов, для житомирських ветеранів, дуже важливо щоб Коцюбко Олександр Петрович переміг на цих виборах і став депутатом ВР.