Віталій Кличко: Ніхто і ніколи не червонітиме за мене в політиці

За словами Віталія Кличка, йому ще не доводилося бачити такої брудної і жорсткої виборчої кампанії.

Грубий тиск на кандидатів від партії та потоки «бруду і чорного піару» заполонили інформаційний простір. Напередодні дня тиші, якраз тоді, коли виборець може проаналізувати усю інформацію, була здійснена хакерська атака на регіональні та центральний сайти партії «УДАР».

Зрозуміло, що провладні сили намагаються будь-яким чином залишитися при владі, бо бояться, що їм доведеться відповідати за роки їхнього «господарювання» – побудовані для себе замки та розкіш за рахунок звичайних українців.

Влада має бути слугою народу, а не навпаки. Тому партія «УДАР» об’єднала навколо себе команду справжніх професіоналів, які бажають працювати, у яких блищать очі, які інвестують свій час і сили для того, аби в країні відбулися зміни. Людей, які борються за ідею, за правду, які беруть на себе відповідальність.

Мета команди – сучасна країна, в якій кожен громадянин себе відчуває комфортно і впевнено дивиться в завтрашній день.

___________________________________________________________________________________________

«Найцінніше для нас – це репутація та довіра людей, а для цього потрібно працювати, і не рік, і не два, а все життя. Тому, я відверто заявляю, що ніхто ніколи не червонів за мене в спорті, не червонітимуть і за Кличка-політика».

Віталій Кличко

____________________________________________________________________________________________

Завтра – день тиші. Ми закликаємо всіх подумати самостійно, без зайвого інформаційного шуму. Зробити вибір, за який не доведеться червоніти перед дітьми та онуками і прийняти власне рішення кому віддати свій голос.