Житомирські фірми кличуть на корпоративний чемпіонат з боулінгу. РЕЄСТРАЦІЯ ВІДКРИТА

Вже стало такою традицією, що наприкінці кожного календарного року у Житомирі місцевий бізнес активно відпочиває, змагаючись у вправності за призові місця та перемогу.

Житомирські фірми знають, що РА “Пропозиція” взяла на себе таку функцію, як організація ЩОРІЧНИХ корпоративних чемпіонатів з боулінгу. Цього року змагання відбудеться вже вшосте!

Минулі роки запам’яталися тим, що учасники чемпіонату обдаровували один одного усілякими призами. Як кажуть – чим багаті, тим і раді. Хто що виробляв, те й дарував. Після турніру усі його учасники винесли з нього не лише масу позитиву, а й велику кількість матеріальних речей.

Дивіться: Корпоративний чемпіонат з боулінгу 2011 – стартував!

Цього разу очікується все теж саме, тільки ще краще. Реєстрація відкрита. Керівникам житомирських фірм, відділів завдання: скликати нараду, на якій дізнатися, хто з підлеглих хоч раз грав у боулінг. Далі вирішити: хто потрапить до команди.

Мотивація може бути різною. Необов’язково перемога. Треба реально дивитися на речі – у турнірі братимуть участь дуже сильні команди, які перемагали на минулорічних корпоративних чемпіонатах і змагатися з ними за реальну першість новачкам – все одно що “Запорожцю” з “Мерседесом” у швидкості. Але якщо потренуватися, все можливо, можна потужно “вистрелити” і “засвітитися” на увесь Житомир. Репортер Житомира третій рік поспіль інформаційно підтримуватиме чемпіонат. А от Глобал Strike прийматиме його вперше, бо цей боулінг-центр відкрився нещодавно.

Дивіться також: Фоторепортаж і результати житомирського Корпоративного чемпіонату з боулінгу – 2011

У будь-якому випадку, якщо ви вже потрапите на цей чемпіонат, то азарт вас захопить у полон і ви забудете про відомий сумнівний дискусійний принцип, який каже, що “головне участь”.

___________________________________________________________________________________________

Реєстрація – 28-02-58, (067) 41-00-282. Телефонуйте і створюйте свою команду.

____________________________________________________________________________________________

Ваша фірма може багато досягнути у боулінгу. Думаєте, це не та ціль, яку треба ставити у бізнесі? Якщо так, то ви помиляєтесь.

Тільки той колектив, який за рахунок згуртованості, злагодженості командних дій здатний перемогти у спорті, зможе й досягнути успіху у своїй основній “нецікавій” офісній рутинній роботі.