Житомирським бухгалтерам безкоштовно підвищуватимуть професійний рівень

У Житомирі Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» проведе 2 безкоштовні семінари для бухгалтерів.

На перший семінар, який відбудеться 9-го жовтня у залі засідань Богунської райради запрошуються бухгалтери приватних установ і організацій. Програма семінару:

1. Звітуємо за 9 місяців;
– заповнення декларації з прибутку;
– 1 ДФ;
– виправляємо помилки правильно
2. Підзвітні суми в нестандартних ситуаціях;
3. Обговорення питань щодо майбутньої інвентаризації;
4. Запитання – відповіді.

Довідки щодо обох семінарів за тел: 0412-256723, 097-5880260

Горбунова Галина Олександрівна

А 16 жовтня за підтримки Кабінету Міністрів України та Міністерства фінансів України Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» та редакція всеукраїнського видання «Баланс – Бюджет» спільно з Державною казначейською службою України та Державною фінансовою інспекцією України в актовому залі житомирського телецентру відбудеться безкоштовний семінар для бухгалтерів бюджетних підприємств.

Початок семінару об 11.00. Реєстрація з 10.00. Кожен учасник семінару отримає сертифікат учасника і роздатковий матеріал з питань семінару.

Для реєстрації участі в семінарі необхідно заповнити реєстраційну форму, яку можна отримати у казначействі або в Житомирському представництві громадської організації «Всеукраїнський клуб Бухгалтерів»