Житомирський фотограф на свій день народження орендував тролейбус. Фото. Відео

Відсвяткувати день народження на даху в центрі міста, орендувати тролейбус і запросити більше фотографів та відео операторів, ніж самих гостей. Так гучно святкував свій 21 день народження відомий житомирський фотограф HD-studio Роман Котиков.

Святкування розпочалося о 19.00 доволі тихо та пристойно на даху одного із кафе і тривало до 21.00. Після урочистої вечері гості спустилися на Площу Перемоги, де вже чекав святково одягнений тролейбус із електронним екраном, на якому читалося привітання імениннику.


Поїздка по нічному Житомиру на тролейбусі тривала 3 години із невеличкими зупинками

Перша зупинка була біля ТРЦ «Глобал UА», де гості влаштували невеличкий флеш-моб та фотосет, після чого гості направилися у Гідропарк.

У Гідропарку молодь влаштувала «дикі танці» пiсля чого був шикарний салют

Але оскільки термін оренди тролейбуса закінчувався, Роман і компанія вирішили влаштувати маленьку чайну церемонію. За організацію чаювання висловлюється подяку Святославу Нємєровському – відомому підкорювачу гір.

Загалом свято усім сподобалось, але виникли і деякі зауваження. Свою думку висловив Андрій Охота – друг і колега іменинника.

________________________________________________

«Мне не понравилось, то что многие стремались делать глупые вещи при всех, было мало плохих девочек, музыка в салоне тролейбуса могла быть и громче, драйв был но я думал что будет еще драйвовее, не было стриптиза на поручнях тролейбуса, сверху тролейбуса не катались, хотя в планах было».

Андрій Охота

_________________________________________________

На противагу Андрію, своє захоплення висловила Настя Котлярчук. “Мені все сподобалось: нестандартний підхід, тепла, дружня аура. Що ж стосується шаленості, то її забезпечив тамада свята. Загалом все Круто.”

Закінчилося святкування у вузькому колі друзів за партією в покер та келихом віскі. Таке святкування здивувало всіх тих житомирян, котрі із захопленням спостерігали за креативним святкування дня народження.

Друзі Романа бажають йому всіх благ, творчої наснаги та класної, в майбутньому, машини.