Бердичівлянка Кароліна Руффо знялася в телесеріалі

Нещодавно на телеканалі ТЕТ розпочався унікальний проект, знятий у новому для країни жанрі – серіаліті, який не має аналогів на українському телебаченні.

У цьому симбіозі реаліті-шоу та телесеріалу немає сценарію в класичному розумінні цього слова: всі сюжетні ходи продиктовані самим життям, а герої історії й гадки не мають, які несподіванки чекають на них уже в наступній серії.

Головні дійові особи “Ка$ти” – найяскравіші представники київської “золотої молоді”: актор Дмитро Ступка і його товариш Олексій Костильов, співачка Маша Фокіна, підприємець Валерій Созановський, учасник гурту D.Lemma Женя Бардаченко, скандальні світські тусовщиці Альона Лоран та бердичівлянка Кароліна Руффо, акторки театру ім. Івана Франка Лейла Меметова та Вікторія Токманенко, бізнесмени Андрій Мяновський, Георгій Зубко і Констянтин Мороз, модель Віталій Голиняк, а також красуні Тетяна Поп, Наталія Бадер і Тетяна Лактіонова.

Завдяки серіаліті “Ка$та” особисті таємниці, взаємини та життя цих людей стануть надбанням усієї країни – у проекті вони грають самих себе, а сюжет повністю будується на реальних подіях з їхнього життя.