Депутат обласної ради на сесії працював за трьох

Голосувати за себе і за сусідів в Житомирській обласній раді дозволяють не лише технічні можливості системи для голосування, а й мовчазна згода колег-депутатів.

Наскільки це відповідає нормам? Та, мабуть, не відповідає жодним. Але хіба ми судді, щоб на когось тикати пальцями?

Загалом є представництво громад в обласній раді, є персональне голосування кожним депутатом. Є журналісти, які покупляли якісні фотокамери і мають повне право фіксувати те, як голосують депутати.

Ми не маємо на меті сказати що цей депутат поганий, а всі інші хороші. Інші теж підголосовували за відсутніх сусідів при мовчазному непомічанні цього порушення збоку колег. Голові обласної ради та членам шанованої президії взагалі чудово видно, хто як голосує. Але це, мабуть, не варто окремого розгляду.

Наш герой – Бутенко Сергій Григорович, директор комунального підприємства «Житомирський ремонтно-механічний завод». Працював за трьох. Приклад для інших?

Спочатку ми фотографували з балкона. Далі, спустилися в зал. Зробили декілька знімків впритул після чого депутат побачив що його знімають. Привітались поглядами. Головуючий оголосив перерву.

Ну де ж ви хлопці ходите? Тут такі питання вирішуються!!!

Все публічно