Дворічному Кирилкові Валентюку з Житомирщини потрібна допомога! ВІДЕО

Дворічний Кирилко – найменший із п’яти дітей у родині Валентюків.

Половина обличчя малюка вкрита коричневою плямою. Від самого народження онкологи поставили йому діагноз – гігантський невус.

Батьки Кирилка бояться показувати сина стороннім, щоби його ніхто не скривдив. Тому хлопчик рідко буває на вулиці. Хіба що рано-вранці або пізно ввечері. Лікарі кажуть, поки що це доброякісна пігментна пухлина, та з часом, через травму, або навіть сонячне світло, пляма може перерости у злоякісну.

Дитина росте, пляма грубішає і розростається – пояснюють медики. Батьки кажуть, за рік вона збільшилася майже на третину. Родимі плями зазвичай видаляють у косметологічних клініках. Але таку велику, як у Кирилка, оперувати в Україні не взявся ніхто.

Надію батькам хлопчика дали в зарубіжній клініці. Щоби видалити пухлину, Кирилкові доведеться пережити щонайменше вісім операцій. Коштують вони майже 24 тисячі євро. Родина змогла зібрати лише половину потрібної суми. Німецькі лікарі попереджають, зволікати не можна. Мовляв, якщо пухлина переросте у злоякісну меланому – урятувати дитину шансів не буде.

097 2141116 – мама дитини

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

Номер картки 4405885817846790

Валентюк Олена Олександрівна