Ексклюзивне інтерв’ю Репортер Житомира з Олександром Павликом. ФОТО. ВІДЕО

Нещодавно Репортер Житомира побував на зустрічі з відомим українським співаком, учасником телевізійного шоу «Х-Фактор» Олександром Павликом.

З артистом ми змогли поговорити під час його зустрічі з фан-клубом.

Нагадаємо, з самого початку Олександр Павлик прийшов на проект «Х-Фактор», аби стати сольним виконавцем. Однак, доля розпорядилася інакше. Павлик починає виступати в дуеті з Сергієм Семеновим. Унікальність і цінність дуету Олександра Павлика та Сергія Семенова в тому, що обидва його учасника, крім чудових вокальних даних, продемонстрували досконалу техніку виконання, причому в постановках абсолютно різних музичних напрямків, змушуючи глядачів аплодувати стоячи. Саме завдяки цьому постановки дуету високо оцінювалися суддями проекту.

Отже, Репортерові Житомира стало цікаво чим зараз займається Олександр та яким чином доля пов’язує його з Житомиром.

Знаю, що ти декілька днів тому повернувся з Росії. Розкажи будь ласка, це була творчо-робоча поїздка?

– Поездка в Москву – это был заключительный концерт( Мировые хиты) концерт прошел отлично, но морально на чужой земле работать тяжело!

Мало кому відомо, що Олександр Павлик вже одружений і має сина, якому вже два рочки. Так? Чи тягне Давид до рук мікрофона чи більше переваги надає мотоциклам?

– Хороший вопрос, Давиду 3 года, еще в два годика он бегал по дому с микрофоном, сейчас же больше к технике и к компьютер и т.д. растет парень.(Смеется) Хотя я хочу что б он был врачом!

Скільки років вже ти займаєшся мотокросом? Які перемоги маєш?

– Уже около 9-ти лет. Победы? Все и не пересчитаешь – по-разному.

Нещодавно, ти з Олександром Кривошапко приїжджав до Житомира з концертом. У нашому місті ти вже не вперше, які враження? І чи встиг ти побувати ще у якихось містах Житомирської області?

– Да, в Житомире я не впервой: и с концертом, и на гонке по мотокроссу. Так само и по вашей области поездил. Сам же Житомир хорош городок, чистенький, светлый!

В одному з інтерв’ю ти заявив, що Житомир у тебе асоціюється з Анталією? Чому так?

– (Улыбается)Потому-что вдоль центральной дороги много деревьев. Красиво! Как в Анталии!

Батько, Віктор Павлик допомагає тобі в творчій роботі?

– Изредка. Но извините, эта тема закрыта!

Вже є кліп на пісню «Роза ветров», нещодавно була презентація кліпу «Столик на двоих», також у твоєму доробку є багато пісень, коли плануєш випустити перший сольний альбом?

– Я хочу грамотно подойти к первому альбому. Песни, которые в нем будут, должны быть хитовые и качественные! Для меня это очень важно!

Хочу сказати, що ти великий молодець, адже самостійно без допомоги почав пробивати собі шлях в шоу-бізнес. Твоя щирість і добродушність притягує людей. Знаю, ти дуже часто зустрічаєшся за чашечкою кави зі своїми шанувальниками, ти знаходиш час і на них. Такі дії не лишаються не поміченими. І що саме найбільше мене здивувало і порадувало – на концертах ти згадуєш імена тих людей, які займаються розміщенням новин, твоїх пісень у соцмережах. Думаю, це величезний плюс.

– Спасибо! Эти люди – поклонники, фанаты не важно, живут в месте со мной, душой и сердцем, вот и я с ними живу, я очень рад что у меня есть такая поддержка!

Репортер Житомира бажає тобі гарної сольної кар’єри, відданих шанувальників, «море» кліпів та пісень.

– Спасибо большое, Житомиру огромный привет, всех обнимаю!

Марина Кузьменко