Геннадій Зубко переконаний, що голос Житомира буде почутий в парламенті

Геннадій Зубко подякував громаді Житомира за вибір 28 жовтня та за те, що житомиряни дозволили йому бути представником їх інтересів у Верховній Раді.

Про це Геннадій Зубко сказав на прес конференції, яка відбулась сьогодні.

«56 тисяч житомирян проголосували за мене на виборах депутатів. Ці люди різного віку, різного соціального статусу, вони голосували за різні політичні партії. Але, довіривши мені свій голос, більше половини житомирян заявили про своє прагнення до змін», – розповів Геннадій Зубко.

«Житомиряни показали, що вони – громада, вони можуть не піддатися тиску, розібратися, де правда, а де брехня, вони бачать, хто насправді може брати відповідальність і захищати їхні інтереси», – додав він.

Головне, за словами Геннадія Зубка, те, що крига недовіри до політиків була зламана, що житомиряни зробили свій вибір не під тиском, а свідомо, вивчивши програми кандидатів та проаналізувавши, хто може краще представити їх інтереси в Парламенті.

___________________________________________________________________________________________


«Я хочу сказати кожному, хто взяв участь у виборах: незалежно від того, за кого ви голосували, я представлятиму ваші інтереси в Парламенті, відстоюватиму інтереси нашого міста, робитиму все, щоб виконати свою передвиборчу програму. І в цій роботі всі ви – моя команда»
, – підкреслив Геннадій Зубко.”

____________________________________________________________________________________________