“Громадянська позиція” і Олександр Величко налаштовують житомирян на боротьбу за якість комунальних послуг

Партія «Громадянська позиція» і депутат міськради Олександр Величко, відомий своєю активністю у контролюванні роботи місцевих ЖЕКів ставлять по місту палатки..

Партійці «Громадянської позиції» безкоштовно роздаватимуть житомирянам довідкову інформацію: як примусити ЖЕК надавати якісні комунальні послуги, а у разі відсутності таких – добитися перерахунку.

– Проект “Громадянський ЖЕК” розрахований на 2 роки, – каже голова ЖОО ПП «Громадянська позиція» Віктор Ткачук. – Головний його мотив – налаштувати людей на відстоювання своїх прав щодо оплати комунальних платежів за якісні реальні послуги, а не платити за те, що не виконується.

У буклеті, який активісти «Громадянської позиції» вже роздають житомирянам надано алгоритм як діяти, якщо вас не задовольняє якість наданих ЖЕКом послуг, або вони взагалі відсутні.

Олександр Величко наголошує, що спрямування житомирян на відстоювання якості комунпослуг не має на меті налаштувувати людей не платити ЖЕКам, або платити менше.

– Ми кажемо, люди мають платити лише за ті послуги, які вони реально отримали, а за неотримне – вимагати перерахунок – каже Величко.

Проект політичний, оскільки має чітку прив’язку до політичної партії. Віктор Ткачук зазначає, що формат партійності – для ініціаторів проекту передусім є економією коштів, оскільки агітаторам, членам партії, платити не треба.

“Це політичний проект для громадян. Ми свідомо запускаємо його після виборів, щоб ні у кого не виникло бажання звинувати нас у політичних іграх,” – Віктор Ткачук

Разом з тим голова обласної організації не заперечує, що його команда йтиме до влади у Житомирі на наступних місцевих виборах.

___________________________________________________________________________________________

– 90%, що ми висуватимемо свого мера. Нам не буде соромно, розказати про свої справи. Чи знаєте ви депутата, який 5 разів на рік звітує перед виборцями у друкованому органі?, – запитує Ткачук, натякаючи на Величка.

Мета “Громадянської позиції” – фракція у житомирській міській раді наступного скликання.

____________________________________________________________________________________________

Координатор проекту – Василь Шевченко