Коростенського лікаря Камінського хочуть звільнити з роботи через участь у виборах в Житомирі?

Івана Камінського, коростенського лікаря, який хотів виграти у Житомирі вибори без грошей примусили написати заяву про звільнення з роботи. Про це Репортерові Житомира повідомили у прес-службі ЖОГО “МІР”.

Мотиви та причини звільнення начальника відділу охорони здоров’я Коростенської районної державної адміністрації ЖОГО “МІР” невідомі. Проте в організації не заперечують той факт, що це безпосередньо може бути пов’язано з політичною діяльністю Івана Камінського. Адже, за словами членів ЖОГО «МІР», організація разом з коростенським лікарем у Житомирі вела активний виборчий процес.

У Коростені про Івана Камінського відгукуються позитивно. Він працював на посаді заступника головного лікаря Коростенського міжрайонного медичного діагностичного центру та на посаді головного лікаря Коростенської центральної районної поліклініки. Закінчив Національну академію державного управління при Президентові України.

Активно займається громадською та депутатською діяльністю на теренах області. Він є депутатом Коростенської районної ради, членом її президії, заступником голови Житомирської обласної громадської організації «Молодь – ініціатор реформ».

_____________________________________________________________________________________________

За період роботи зарекомендував себе з позитивної сторони як спеціаліст і, як хороший організатор системи охорони здоров’я.

_____________________________________________________________________________________________

За період роботи на посаді керівника медичної галузі району зробив значний вклад у зміцнення матеріально-технічної бази лікувально-профілактичних закладів. В ЖОГО «МІР» наголошують, що Іван Камінський один із не багатьох керівників, який у своїх медичних установах відмовився від отримання коштів від фізичних осіб за проведення медичних послуг населенню, в тому числі, і за проведене стаціонарне чи амбулаторне лікування, тощо.

За весь період роботи на різних посадах, в тому числі і на керівних, Івану Камінському не виносились догани чи інші дисциплінарні стягнення. Крім того, жодного випадку скарг від населення району чи міста. Коростенська центральна районна поліклініка під керівництвом Камінського завжди займала високі рейтингові місця серед медичних закладів області, – кажуть у ЖОГО «МІР».

Неодноразово Камінського нагороджували грамотами обласного управління охорони здоров’я. “Його професійна діяльність аж ніяк не може бути підставою для звільнення”, – стверджують колеги по громадській організації.

ЖОГО «МІР» підтримує свого члена команди та вважає, що безпідставно звільняти одного з найкращих лікарів Житомирщини не можна.

Прес-служба ЖОГО «МІР»