Молодому житомирському співаку потрібна термінова допомога

Терміново потрібна фінансова допомога для оплати проведеної онкологічної операції та подальшого лікування студенту Житомирського музичного училища, переможцю «Першої ноти» та інших співочих конкурсів Віктору Данюку.

Талановитому співаку, що має унікальної краси голос, кілька днів тому було проведено онкологічну операцію. Зараз Віктору потрібно розрахуватись за її проведення, сплативши 30 тисяч гривень. Юнак – сирота. Поряд з ним знаходиться лише тітка. У жінки таких грошей немає. Далі на Віктора чекає 2 курси хіміотерапії та тривалий період реабілітації.

Допомогти Віктору можемо тільки ми з вами. Як перерахувати гроші, ви можете довідатися у подруги Віктора Єлизавети: 0968088766.

Не залишайтесь осторонь чужої біди.

Номер картки для перерахунку коштів у Приватбанку 4149437712235074.

Віктор Данюк – син нашої знаменитої землячки, відомої співачки Тетяни Данюк, життя якої трагічно обірвалось у 2001 році. 80-ті роки принесли молодій співачці Тетяні Данюк справжній успіх і визнання. Після закінчення музичного училища вона отримала запрошення на роботу до Чернівецької обласної філармонії в склад ансамблю “Колесо”. Далі була участь у Всесоюзних конкурсах естрадної пісні “Юрмала-89” та “Юрмала-90”. Саме тоді її запросили у Москву до концертного об’єднання Союзтеатр. На цей час припадають перші зарубіжні гастролі Тетяни у складі рок-групи “Імперія”.

У 1995 році в Болгарії Тетяна Данюк знялася у популярному в ті роки італійському серіалі “Спрут”. У неї було багато творчих планів, однак не судилося їх реалізувати.

Голос, погляд, талант, любов до музики – все це продовжує жити у її синові Вікторі.

“Я обов’язково досягну мети, до якої прагнула у своєму житті мама”, – сказав одного разу Віктор.

Талант цього молодого юнака захоплює і зачаровує, його голос – коштовна перлина, окраса нашого краю. Допоможімо Віктору у здійсненні його мрії.