Підприємство, яке захищав від рейдерства Кропивницький, володіло майном незаконно, – прокуратура

Таким є результат виконання рішення господарського суду Житомирської області за позовом Генеральної прокуратури України в інтересах Кабінету Міністрів України.

Нагадаємо: На сесії міськради депутат Кропивницький повідомив про спробу рейдерського захоплення підприємства у Житомирі.

Об’єктом рейдерської атаки за інформацією Володимира Кропивницького стало приватне підприємство “Реалспецсервіс”. Згідно КВЕД 70.11.0 фірма займається організацією будівництва об’єктів нерухомості для продажу чи здавання в оренду.

Кропивницький назвав державні структури, які прийняли участь у вказаних діях. Це – обласна прокуратура і Корольовський відділ ДВС. Також депутат озвучив прізвища посадових осіб у присутності яких, за словами обранця, відбувся злочин. “Це керівник Корольовського відділу ДВС Котвицький і представник обласної прокуратури Поліщук”, – сказав депутат. Кропивницький поінформував колег, що він своєчасно під’їхав на підприємство і своїми діями зупинив свавілля.

_____________________________________________________________________________________________

У той же час обласна прокуратура Житомирщини встановила факт незаконного вилучення з державної власності майна загальною площею понад 5,4 тис кв м.

За інформацією прокуратури службові особи державного підприємства «Хрещатик» незаконно відчужили вказаний майновий комплекс одному із приватних підприємств. У подальшому його придбало приватне підприємство «Реалспецсервіс».