Помер знаменитий ведучий Ілля Олейников

У Москві помер народний артист Російської Федерації Ілля Олейников.

Раніше в ЗМІ були повідомлення про те, що актор страждає від захворювань серцево-судинної системи. У 2011 р. Ілля Олейников багато часу провів у лікарні, а роком раніше через проблеми зі здоров’ям змушений був пропустити весілля свого сина – музиканта групи “Чай вдвоем” Дениса Клявера.

“Так, це дійсно відбулося. Мені зараз дуже важко про це говорити, давайте пізніше. Я убитий”, – повідомив журналістам “Комсомольскої Правди в Украині” колега актора Юрій Стоянов.

Нагадаємо, що Ілля Олейников (справжнє ім’я – Ілля Львович Клявер) народився 10 липня 1947 р. в Кишиневі. У 1969 р. закінчив Московське державне училище циркового та естрадного мистецтва. Працював в Москонцерті, з 1974 по 1990 рр.. – В Ленконцерті в якості артиста розмовного жанру. Взяв сценічний псевдонім Олейников, коли почав працювати в дуеті “Козаків і Олейников” з артистом Романом Козаковим. У 1977 р. став лауреатом Всесоюзного конкурсу артистів естради. З 1968р. знімався в кіно, всього в його фільмографії 25 стрічок. У 1993р. разом Юрій Стояновим Олейніков створив програму “Городок”. У 1996 р. він став лауреатом премії ТЕФІ в номінації “Кращий ведучий розважальної програми”.