Рустам Раупов: «Ми дякуємо нашим виборцям за підтримку та довіру»

Цьогорічні вибори для партії «УДАР Віталія Кличка», як для молодої політичної сили, були досить вдалими.

Як зазначають у прес-службі Житомирської обласної організації партії «УДАР», незважаючи на брудну кампанію проти партії, люди довірились і проголосували за них, за позиції та принципи, які вони пропагують. Кампанія з боку цієї політсили була найвідкритішою та найчистішою за все існування незалежної України.

Ці вибори показали цікаву тенденцію – «УДАР» має рівномірну підтримку в усіх регіонах країни, переважно у молоді та людей середнього віку.

«Ми можемо говорити про партію, яка вперше в історії України отримує рівномірну підтримку людей по всій країні, а не користується довірою тільки в окремих регіонах. У нас є потенціал і ми повинні його реалізувати. Ми – партія, яка може об’єднати Україну», – відзначив Віталій Кличко.

Житомирська обласна організація партії «УДАР Віталія Кличка» щиро вдячна всім житомирянам та мешканцям області за підтримку і довіру.

«Ми виправдаємо ваші сподівання, та зробимо все від нас залежне, аби Україна стала справжньою європейською державою. Із закінченням виборів наш бій за Україну не скінчився, ми продовжимо його у парламенті», – зазначив Рустам Раупов, голова Житомирської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

Прес-служба ПП «УДАР Віталія Кличка»