Всеукраїнський Фестиваль Свідомого Батьківства проведуть у Житомирі

В рамках проведення IV Всеукраїнського фестивалю свідомого батьківства Центр розвитку «Гармонія Дитинства» організовує Фестиваль дитячих талантів «Фея Осені та Чарівник Осені 2012», який відбудеться в приміщенні Житомирського телецентру 18 листопада.

Захід буде проводитися з метою виявлення обдарованих дітей, здатних продовжувати і розвивати кращі традиції поколінь з точки зору етики та естетики, виховання естетичного смаку і пропаганди здорового способу життя, розширення регіональних та міжрегіональних творчих обмінів, сприяння творчому пошуку щодо відкриття, виховання та формування поля для реалізації юних талантів, стимулювання педагогів, популяризацію творчості дітей та молоді.

Програмою фестивалю передбачено: виступи театрально-хореографічної студії центру РРД «Гармонія дитинства», вихованців Березівської спеціальної школи-інтернату для дітей з вадами слуху, театральної студії «Диваки», фестиваль дитячих талантів «Фея Осені та Чарівник Осені 2012» для вікової категорії 3-7 років (молодша група), у якому беруть участь 12 учасників: 8 дівчаток та 4 хлопчики, ігри та конкурси з глядачами.

Захід є соціальним і безкоштовним для дітей та батьків нашого міста. Також в рамках фестивалю буде проводитись благодійна акція з метою придбання обладнання для дитячих кімнат Житомирської міської дитячої лікарні.

____________________________________________________________________________________________

Дата проведення: 18 листопада 2012 р.
Початок свята: о 15:00.
Місце проведення: м. Житомир, вул. Театральна 7, приміщення Житомирської обласної державної телерадіокомпанії

____________________________________________________________________________________________

Керівник Центру раннього розвитку дитини «Гармонія Дитинства»
Намєснік Лілія Миколаївна
Тел: 0937517199
garmonija_ditinstva@mail.ru