Житомирські “УДАРівці” заявили про свою громадську позицію. ФОТО

Як заявляють в прес-службі Житомирської обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка» члени партії та її прихильники, мешканці Житомирщини беруть активну участь на мітингу проти фальсифікації виборів, який вже другий день поспіль проходить під стінами ЦВК у Києві.

Житомиряни не змогли стояти осторонь подій, що відбуваються в країні – вони поїхали захищати свободу вибору усіх громадян України, висловити протест проти фальсифікацій голосування та волевиявлення українців.

“Без боротьби перемоги не буває, – сказав Рустам Раупов, голова обласної організації партії, – житомирські “ударівці” стоятимуть до останнього за честь та гідність не лише житомирян та мешканців області, але й за всіх інших наших співгромадян. Доки влада не виконає усі вимоги по перегляду результатів голосування по 13 одномандатним округам”.

Як результат мітингу, влада і ЦВК все таки погодилися призначити перевибори на 5 одномандатних округах

Однак, акція триватиме до повного виконання вимог опозиції визнати вибори недійсними.

«У разі відмови влади призначити нові вибори в Україні, крайнім способом примусити її це зробити є відмова від депутатських мандатів усіх обраних за списками і в мажоритарних округах кандидатів від опозиційних сил. Але в цьому повинні бути принциповими усі три політичні сили – «УДАР», «Батьківщина» та «Свобода». І партія «УДАР» до відмови від мандатів готова», – наголошують в заяві партії.

Нагадаємо, у понеділок, 5 листопада, біля будівлі Центральної виборчої комісії, на площі Лесі Українки, в Києві, розпочався мітинг опозиційних партій на знак протесту проти фальсифікації результатів парламентських виборів в Україні

Серед партій, які брали участь у мітингу: «УДАР Віталія Кличка», ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода». Учасники акції тримали прапори з партійною символікою, а також національні прапори. На сцені із запальними промовами виступили лідери опозиційних сил.

Так зокрема лідер партії «УДАР» Віталій Кличко закликав народ згуртуватись та разом стати до боротьби