Житомирською міліцією керуватиме новий начальник

Заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Лекарь представив особовому складу житомирської міліції новопризначеного начальника.

Керівником УМВС України в Житомирській області призначено генерал-майора міліції Анатолія Лазарева. Водночас Олександр Просолов очолить УМВС України на Донецькій залізниці.

До цього Анатолій Лазарев обіймав посаду начальника Головного штабу Міністерства внутрішніх справ України.

Також заступник Міністра зазначив, що сьогодні перед органами внутрішніх справ стоять надзвичайно важливі завдання, зважаючи на реалії сьогодення, реформування системи та нововведення законодавства. Основна оцінка нашої діяльності – це рівень довіри людей. А відтак закликав всіх до відповідальності та наполегливості.

Привітати Анатолія Лазарева з нагоди призначення та подякувати за співпрацю Олександру Просолову прийшли перші особи Житомирської області – голова облдержадміністрації Сергій Рижук, голова обласної ради Йосип Запаловський, начальник управління СБУ у Житомирській області Олександр Наумов, прокурор Житомирщини Ігор Проценко

У свою чергу, Анатолій Анатолійович подякував за виявлену довіру та висловив переконання у безумовному виконанні завдань, покладених на міліцію державою та народом.

СЗГ УМВС України в Житомирській області