Андрія Шевченка призначено головою Пенсійного фонду України

26 грудня міністр соціальної політики Наталія Королевська призначила голову правління Пенсійного фонду України.

Ним став екс-футболіст і соратник Королевської на виборах до Верховної Ради – Андрій Шевченко. Про це повідомила прес-служба Кабінету Міністрів. Пише інтернет сайт UaReview.

Андрій Шевченко, впродовж усього часу нашої з ним співпраці, показав себе як людина серйозна і відповідальна, – цитує прес-служба слова Королевської, – Він не раз заявляв, що прийшов в політику серйозно і надовго. До того ж, Андрій вже завершив свою футбольну кар’єру, а тому прекрасно розуміє потреби людей, які виходять на пенсію. Я впевнена, що це розуміння, в сумі з його професіоналізмом, допоможе Андрію Шевченку стати достойним головою правління Пенсійного фонду України.

Міністр соціальної політики вже представила нового керівника членам правління Пенсійного фонду. Андрій Шевченко у свою чергу пообіцяв, що на новій посаді докладатиме усіх зусиль, щоб підняти розмір середньої пенсії до рівня в 500 євро.

Нагадаємо, 24 грудня Наталію Королевську назначено міністром соціальної політики України. Раніше, на виборах 2012, партія Наталії Королевської ”Україна – Вперед!”, у виборчому списку якої Андрій Шевченко був під другим номером, не пройшла до Верховної Ради.