Бабтиста Аркадія Маргуліса ввели до складу Громадської ради при Житомирському міському голові

Аркадій Маргуліс і благодійний фонд “Хлібний дім”, який він очолює, достатньо ефективно співпрацює з владою Житомира. Фонд власними зусиллями допомагає малозабезпеченим громадянам.

Сьогодні під час засідання Громадської ради при Житомирському міському голові члени ради одноголосно прийняли рішення ввести до складу ради Аркадія Маргуліса.

Фонд “Хлібний дім” власними силами тривалий термін організовує у Житомирі гаряче харчування малозабезпеченим верствам населення, влаштовує безкоштовні обіди дітям-сиротам, інвалідам, багатодітним сім’ям і одиноким громадянам похилого віку.

Одним з питань, які сьогодні розглянула громадська рада при міському голові стало випрацювання координації влади і релігійних організацій, щоб якомога ефективніше спрацювати у напряму допомоги бездомним у морози.

Релігійні громади Житомира з радістю відгукнулися на ініціативу міської влади спільно допомагати безхатченкам, оскільки у церква може годувати, давати прихисток, допомагати стати на вірний шлях у житті.

А вже координацію безпосереднього надання допомоги, здійснюватиме влада Житомира, а саме – управління соціального захисту міської ради.