Боксерський супертурнір провели у Житомирі. ФОТО

Три дні у Житомирі боксери з п’яти областей України з’ясовували, хто з них найсильніший.

Перший відкритий турнір з боксу, присвячений пам’яті заслужених майстрів спорту України Олега Зубенка та Богдана Брусенцова провели у Житомирі.

Ринг встановили на сцені житомирського телецентру. Минулої зими Житомир приймав ще один представницький боксерський турнір.

Читайте! У Житомирі визначили володаря Кубку Президента України з бойових мистецтв

Житомирянин Рустам Пашаєв у категорії 56 кг переміг майстра спорту з Києва Власюка Романа. Флячинський Тимур (Житомир) виборов перемогу у поєдинку з Миколою Іваньковим з Рівного. Спортсмени змагалися у категорії 60 кг. Сергій Дворнін з Житомира також став переможцем – він здолав Дмитра Терещука з Вінниці.

Категорія 75 кг – житомирянин Олександр Фомін займає друге місце. Категорія 81 кг – Дмитро Миколаєнко з Коростишева перемагає Саддама Ельдукаєва. Ну і приємно, що у найважчій категорії +91 кг Дмитро Пельовін з Бердичева, про якого вже писав Репортер, зустрічається у фіналі з житомирянином Віктором Горбачевським. Сильнішим став спортмсен з Бердичева.

Організатор змагання – обласна федерація боксу. Руслан Оглу, її керівник, зазначає, що на турнір приїхали потужні спортсмени, які беруть участь у всеукраїнських і міжнародних змаганнях.

Генеральний спонсор змагань – City Commerce Bank.

Турнір став справжнім святом для людей, які живуть боксом.

Свято відвідав житомирський міський голова Володимир Дебой.

Пропаганда здорового способу життя є основою розвитку будь-якої держави. Для Житомира важливо, щоб ми були з вами сильні, здорові, щасливі, – сказав мер міста у вітальному слові.

Спортсмени порадували безкомпромісністю, результатом якої стали напружено драматичні поєдинки.