Дітей з особливими потребами у Житомирі вітав Святий Миколай і актив партії “УДАР”

19 грудня житомирські ударівці стали посланцями Святого Миколая для дітей спеціалізованого навчально-виховного комплексу №59.

Тут навчаються діти з особливими потребами, які потребують спеціального догляду та уваги. Вперше до цього дитячого закладу завітали депутат Житомирської міської ради В’ячеслав Глазунов, депутат Богунської районної ради Олена Терентюк та актив Житомирської міської організації ПП «УДАР» на чолі з членом партії Олексієм Буковським.

Вони привітали дітей зі святом і подарували кожному пакунок із солодощами

Директор комплексу Марія Семенівна каже, що ці дітки потребують особливої уваги, особливого ставлення, щоб бодай трохи компенсувати свою унікальність.

– І я знаю, що ви поділяєте цей біль, і ми завжди можемо сподіватись на вашу підтримку та допомогу. Дякуємо Вам, – каже директор закладу.

«Турбота про дітей – це чи не найперший обов’язок дорослих. А на день святого Миколая жоден малюк не повинен залишитись без уваги та дарунка, а тим більше такі особливі дітки. Нехай вони зростають добрими і щасливими – батькам на радість, а Україні – на славу», – говорить Рустам Раупов, народний депутат України, голова Житомирської обласної організації ПП «УДАР».