Конфлікт у магазині електроніки наштовхнув житомирського чеха на благодійний вчинок

Чех Ян Ружичка вирішив подарувати до Дня святого Миколая свій iPad дитині з Житомира через непорозуміння з магазином електроніки.

“Нещодавно я купив собі Apple iPad 3 16GB Wi-Fi в магазині «MOYO» (ТЦ« Глобал UA»). Через кілька днів мені довелося його повернути. Я думав, що отримаю гроші назад, як це прийнято в цивілізованому світі. Директор магазину сказала: «Все в порядку. Заберемо назад, а гроші повернемо».

“На жаль, у мене з собою не було чека і коробки. Правда, домовилися, що прийду завтра й принесу все необхідне. Потім мені повернуть гроші. Я прийшов на наступний день. Директор магазина «MOYO»сказала, що повинна мене засмутити. Адже я вже активував iPad, тому вони не можуть повернути гроші. На запитання «Чому про це не сказали одразу?» ніхто відповісти не міг. Дивно, що за 1 день рішення керівництва кардинально змінилось.

Безграмотність продавців-консультантів в цьому магазині змушує задуматися. Замість відповідей і компенсації я отримав тільки кислі посмішки. При всьому тому, що я в цьому магазині «MOYO» був постійним клієнтом. Зробив не одну і не дві покупки.”

Сьогодні у мене немає необхідності в iPad, – каже благодійник. – Продавати його за півціни сенсу теж немає. Я хочу зробити приємне талановитій дитині з неблагополучної сім’ї, дитині-інваліду. Саме тому, кому iPad дійсно потрібен.

Якщо Ви знаєте такого малюка, повідомте чеха. Він подарує дитині iPad.

Пропозиції пишіть на е-mail: ruzicka@otk-ukraine.com.ua

Заздалегідь вдячний,
Ян Ружичка