Коростенці на програмі «Шустер Life Адреналін» говорили про вбивство Оксани Макар

18 грудня вперше в прямому ефірі Першого Національного, в програмі «Шустер Life Адреналін» обговорювалася тема: «Вбивство Оксани Макар: жорстока смерть – м’який вирок?»

На передачу були запрошені представники Коростенської міськради: Сергій Іванов – партія “Фронт змін” та Вадим Дідківський – Партія Регіонів.

Про це пише сайт “Мій Коростень”.

Звіряче згвалтування і вбивство Оксани Макар у березні 2011 року, в числі кількох інших справ отримали широкий резонанс і спровокували гостру дискусію в суспільстві.

Мама Оксани вимагає більш жорсткого вироку кривдникам дочки

У свою чергу батьки засуджених вважають вирок занадто суворим. І невипадково фахівці кажуть: в Україні часто засуджують не злочинця, а його жертву.

– Що відбувається у нашому суспільстві та чому знову стільки сумніву і білих плям в такій серйозній справі? – Ось головні питання, які обговорювалися в телепередачі, – говорить Сергій Іванов, депутат міськради Коростеня – партія “Фронт змін”.

Перед початком ефіру на цю тему ми поспілкувалися з секретарем блаженного митрополита всієї України – Володимира.

Нікого не хочеться засуджувати: не суди – не судимий будеш, але варто зробити особливий акцент на висловлюванні матері трагічно загиблої Оксани:

– Головна моя мета – донести людям біль, який пережила я. І щоб більше НІХТО і НІКОЛИ не стикався з подібним…