На Житомирщині ДАІ розшукує водія-убивцю, а родичам жертв уже пропонують гроші. ВІДЕО

Минулого тижня на трасі Київ–Чоп загинули двоє чоловіків. Тоді в ДАІ повідомили, що водій легковика з місця ДТП зник.

Про це ідеться в сюжеті ТСН.

Двоє чоловіків поверталися з полювання близько 5-ї вечора. Дорогу вони вирішили перебігти в 10-15 метрах від пішохідного переходу. У сутінках їх збила машина, а потім переїхало ще кілька авто.

“До ста метрів їх тягнули і одна машина, і друга, і фура. Там нічого не було, ні руки, ні ноги, це дуже страшно”, – розповіла дружина загиблого Людмила Добжанська.

“Слідчий сказав, що машина і водій цього ДТП скрилися, ми їх шукаємо”, – пояснила мати одного із загиблих Ніна Каленська.

Але згодом родичам загиблих стали відомі подробиці ДТП. Випадкові свідки розповіли, що водій авто з місця пригоди не тікав. Міліція його не затримала, бо він – впливова і заможна людина, переконані рідні загиблих. Із ними чоловік зустрівся за кілька днів після похорону і запропонував 30 тисяч гривень. Мовляв, шляхетний учинок, просто хоче допомогти.

“Якщо він не винний, чому він нам назначав зустріч, руки ховав – руки трусилися? Якби він людину не вбив, у нього б руки так не трусилися”, – вважає Добжанська.

У міліції кажуть, що обставини ДТП з’ясовують і розглядають дві версії

За однією, чоловіків збив мікроавтобус, який рухався попереду легковика і лише потім вони потрапили під колеса іномарки. Мікроавтобус із місця аварії зник. За іншою версією – людей збив саме водій іномарки. Той чоловік, який пропонував допомогу родичам загиблих. Доказів бракує кожній з версій, тому призначені додаткові експертизи.

“ДТП сталася у вечірній час, тому очевидців чи свідків цієї події дуже мало. За попередньою інформацією, винуватцем ДТП був водій не встановленого автомобіля. А вже у ході перевірки цієї інформації були встановлені додаткові обставини. Однозначно говорити про чиюсь вину ще передчасно”, – розповіла представник міліції Алла Ващенко.

Родичі ж загиблих упевнені, що міліція насправді знає, під чиїми колесами загинули двоє людей. Однак винуватця можуть так і не назвати.