Нардеп Зубко став заступником комітету, у якому хотів працювати

Геннадій Зубко став першим заступником голови парламентського комітету з питань будівництва, містобудування, ЖКГ та регіональної політики.

Про це повідомляє прес-служба нардепа.

Сьогодні, 25 грудня, Верховна Рада проголосувала за розподіл парламентських комітетів.

Народний депутат від Житомира, член фракції Батьківщина став першим заступником голови комітету з питань будівництва, містобудування, ЖКГ та регіональної політики.

Після перемоги на виборах у Житомирі Зубко сказав журналістам, що хотів би працювати у комітеті, який займатиметься питаннями будівництва, розбудови ЖКГ, оскільки вважає себе достатньо кваліфікованим у цій сфері.

– Наше завдання – зробити ЖКГ привабливим для інвесторів, контролювати своєчасно повернення різниці тарифів з держбюджету (щоб зокрема Житомирський водоканал не перебував весь час на межі банкрутства), залучати бюджетне фінансування в продумані і першочергові проекти під контролем громади і депутатів. Попереду – велика робота, але я радий, що працюватиму в тому напрямку, який вважаю надзвичайно важливим для розвитку України і Житомирщини” – повідомив після призначення у комітет Геннадій Зубко.