Перед Новим Роком Майдан Корольова розчищають від снігу. ФОТО

Нагадаємо, на одному з останніх засідань виконавчого комітету міської ради Житомира вивезення снігу за умов браку бюджетних коштів керманичі комунальної галузі міста назвали недоцільним.

Снігопад витягнув з міського бюджету Житомира додаткові 919 тисяч гривень. Довелося покривати видатки КП “Управління автомобільних шляхів” та КП “Житомирводоканал”, які були здійснені під час звільнення доріг міста від снігу.

У першочерговому порядку розчистили центральні вулиці міста, по яким ходить комунальний пасажирський автотранспорт. Двірники, розчистили тротуари, які не є прилеглими територіями установ і організацій. Трактори нагребли величезні купи снігу в центрі Житомира.

Дивіться! Величезні кучугури снігу у Житомирі стали забавкою для дітей. ФОТО

Нагадаємо, згідно встановлених правил, фірми повинні забезпечувати належний стан прилеглих територій. І сніг, який випав у Житомирі показав, хто з бізнесменів є гарним господарем, а хто – не поважає ні закони, ні людей.

Перед Новим Роком Майдан Корольова у Житомирі почали розчищати від снігу. “Задіяли автогрейдер, снігонавантажувач, навантажувач «Сталева Воля», 2 підмітальні трактори та 5 автосамоскидів”, – інформують у міській раді Житомира. Головний святковий майданчик Житомира у належному стані зустріне своїх гостей у новорічну ніч.