Ревучі Сорокові! Люди з Партії Майбутнього або магічне число «Сорок». Частина 1

Ревучі сорокові (англ. Roaring Forties) – назва, дана моряками океанічним просторам між 40 ° і 50 ° широти в Південній півкулі Землі, де дмуть сильні і стійкі західні вітри, що викликають часті шторми.

Вітри Ревучих сорокових відігравали важливу роль в «маршруті Кліппера». Вітри, можливо, були вперше визначені голландським моряком Хендріком Браувером в 1610 році як спосіб швидкого переміщення через Індійський океан до Батавії.

Вітер – це повітря, який любить рух і не любить спокій.

Все в цьому світі належить, Його Величності, відсутності випадковості. Як би ви не намагалися і не обмежували себе в чомусь, все будується за принципом ієрархічної пірамідальної складової. А вже як відповідну конструкцію розташувати, справа архітектора. Питання – які у нього перспективні плани і чи є вони взагалі. Геній архітектора і архітектурної споруди полягає в тому, чи копає він котлован і закладає фундамент, або у нього ситуативно-меркантильні плани з перспективою «синдрому Лазаренка» поставивши все на хитку вершину.

Існуюча земна цивілізація знаходиться в своїй завершальній стадії і закінченні свого фінального дійства

Попереду – нова сторінка еволюції – нова людська цивілізація. Серед нас і зараз є люди, яких сміливо можна назвати людиною майбутнього. У цій статті хочу торкнуся одного питання: чи використовують люди майбутнього в своєму житті магічні знання і, чи володіють ними?

Про всю магії в одній статті не розповіси, а ось про використання магічного числа “сорок” – спробую.
   
Що означає слово “сорок” ? Який сенс закладений в слові “сорок”? Чи замислюємося ми про сенс, вимовляючи “сорок”? Швидше – ні, ніж так.
   
До сорока років я теж особливо не задумувався. А ось після сорока несподівано задався питаннями про “сорок”. Став аналізувати, порівнювати і як результат – робити певні висновки. Деякими спостереженнями і висновками поділюся з читачами.
   
Крім того, що “сорок” – це двозначне число, використовується в математиці та інших точних науках, “сорок” застосовується у багатьох областях повсякденного людського життя. Як мінімум – у сорока. Це і сорок років. І сорок поминальних днів – сороковини. І сорокахвилинна навчальна година. І сорок градусів морозу. І сорок градусів жари. І міцний алкогольний напій з вмістом у своєму складі 40% етилового спирту, більш відомий, як горілка. І сорок розбійників на чолі з Алі-Бабою, раз вже на те пішло.
   
Звичайно, я не перша людина, хто задумався про магічну властивість числа “сорок”
   
Наприклад, за допомогою магії числа “сорок” нікому не відома людина запросто може стати національним лідером, а потім і президентом країни.
   
Не вірите? Даремно не вірите.

Якщо знати магію і володіти необхідними ресурсами, то зробити це можна елементарно. Необхідно на всю країну, через усі засоби масової інформації прокричати, що з’явився новий приймач демократичних завоювань і свобод українців. У день треба кричати, як мінімум, сорок разів. Запевняю, через сорок днів у країні буде новий Лідер.
   
Ні. Кордонів для магії числа “сорок” немає. Магія числа “сорок” діє не тільки на території Росії, але і на всій Землі; а то й у всьому Всесвіті.
   
В основі бажаної ілюзії мага, в тому числі й політичної, лежить просте правило магії “сорок” : треба сорок разів голосно прокричати у всіх засобах масової інформації, що є, наприклад, ворог, що загрожує завоюванню демократії, свободам вільних громадянам. Після сорокаденного вигуку по сорок разів на день не тільки обиватель, для якого та ілюзія затівалася, але часто і самі замовники починають вірити в ілюзію, адже магія “сорока” діє на всіх однаково, десь на підсвідомому рівні.
   
Сорок разів повторена брехня стає “правдою” – один із законів сучасної дійсності, заснований на магії числа “сорок” і навпаки.
   
УДАРний секрет в тому й полягає, що самі обставини, вирпул подій і промахів опонентів, диктує і вибудовує звивисту лінію в пряму, чи хочете ви цього, чи ні. Наочним підтвердженням є те, що відбувається.

Продовження дослідницького розслідування, буде. В наступній частині за кожного з Вас йде боротьба, кожен з Вас впливає на майбутнє.

Роман Давиденко