У Львові Володимир Дебой вітав юних житомирських журналістів з перемогою у конкурсі

«COME TOGETHER. Житомир. Народження майбутнього» – саме так називається робота юних житомирських журналістів, яка здобула перемогу в конкурсі на краще висвітлення історії успіху ОСББ у номінації «Кращий відеосюжет».

Вчора, 10 грудня, у Львові на Національному форумі міст-партнерів «Муніципальної програми врядування та сталого розвитку» вихованців житомирської Школи юних журналістів МГО “Сучасний Формат” нагородили дипломами та цінними подарунками.

Привітав юних житомирян і Житомирський міський голова Володимир Дебой, який цього дня перебуває на Форумі програми ПРООН муніципального врядування та сталого розвитку. Керівник міста подякував переможцям за гарне висвітлення системи утворення та управління ОСББ.

– Саме завдяки таким роботам мешканці міста знатимуть більше корисного про форму управління ОСББ, – зазначив керівник Житомира.

Володимир Дебой побажав юним журналістам процвітання, творчих здобутків та натхнення.

Команда молодих журналістів: Дмитро Скоропад, Ірина Демиденко, Юлія Табаченко, Анна Ребдєва разом із з дизайн-студією DSNV підготували сюжет про особливості, переваги та недоліки ОСББ, державні програми співфінансування, особливості ведення господарства ОСББ.

Ідея відео-роботи юних журналістів полягає у тому, що мешканці мають бути ефективними співвласниками свого майна, докладати максимум зусиль, аби жити в комфорті, адже ОСББ – найбільш раціональний метод управління майном.