У Житомирі лікарі відмовлялися від бюджетного мільйону на лікування онкохворих дітей

Пам’ятаєте на початку цього року у Житомирі збирали гроші для онкохворих дітей? Тоді ініціативні житомиряни впровадили спецпроект “Разом до життя”.

Протягом всього марафону в організаціях та установах, у навчальних закладах міста відбувалися благодійні ярмарки, аукціони та збір пожертвувань. Закінчився марафон грандіозним концертом в Драмтеатрі за участі зірок української естради Олександра Воєвуцького, Василя Бондарчука, Євгенії Власової, гуртів «Скай» та «Друга ріка». Ведучим концерту став відомий диктор та ведучий програм Юрій Кот. Так, загальними зусиллями вдалося зібрати майже чверть мільйона гривень.

Згадуємо разом! 236 тисяч гривень зібрав у Житомирі благодійний мега-марафон

Нині ж організатори цієї доброї справи скликають звітну конференцію. Відбудеться вона 10 грудня о 14:00 в приміщенні студії «Ц-TV», за адресою вул. В. Бердичівська 72. Громаді Житомира хочуть розповісти про те, як витрачалися кошти протягом цього року, хто отримав допомогу і в якому розмірі, як проходили комісії по розподілу коштів, чому членів комісії не пускали в лікарню.

Також зі слів організаторів ми дізнаємось про відмову головного лікаря від додаткових бюджетних коштів, в той час коли помирали діти.

Особливі гості звітної конференції Олег Сабчук (фронтмен гурту «Скай») та Юрій Кот (відомий український ведучий та диктор ТВпрограм).