У Житомирі нагороджували кращих вчителів міста. ФОТО

Вчора, 13 грудня у житомирській гуманітарній гімназії №23 відбулося закриття всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2013».

З 4 по 11 грудня журі визначало кращих вчителів загальноосвітніх шкіл. Кожен з них переживав за свою школу, кожен хотів гідно представити свій навчальний заклад.

Міський етап конкурсу проводився у п’яти номінаціях:

– «Фізика»;
– «Інформатика»;
– «Французька мова»;
– «Музичне мистецтво»;
– «Російська мова».

Привітати освітян з перемогами прийшли міський голова Володимир Дебой, заступник міського голови Олександр Бочковський, начальник управління освіти міської ради Валентина Весельська

Очільник міста подякував педагогам за їх відданість роботі та нелегку працю з дітьми.

– Мені приємно, що наші вчителі близько 5 років стають переможцями обласного конкурсу «Учитель року». Думаю, це високий рівень, який говорить про те, що ми достойні представники освіти в Україні. Нехай і в цьому році житомирські вчителі здобудуть перемогу в цьому конкурсі.

Також, Володимир Дебой вручив свідоцтво про присвоєня звання “Заслужений учитель України” Валентині Миколюк, вчителю біології міського колегіуму

За підсумками конкурсу визначено 5 переможців із загальноосвітніх навчальних закладів : № 30 № 27, № 20, 17, міського колегіуму та 13 лауреатів із 11 загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Переможці конкурсу:

– Номінація «Фізика» – Шубін Анатолій Григорович, вчитель ЗОШ №30

– Номінація «Інформатика» – Грищенко Сергій Миколайович, вчитель ЗОШ №27

– Номінація «Французька мова» – Лисянюк Олена Леонідівна, вчитель ЗОШ № 20

– Номінація «Музичне мистецтво» – Висовень Ольга Вікторівна, вчитель міського колегіуму

– Номінація «Російська мова» – Сівченко Олена Олександрівна, вчитель ЗОШ №17.