У трьох районах Житомира відновлено водопостачання

4 грудня до 23.00 год. постачання електричної енергії на водопровідно-насосній станції третього підйому було відновлено.

Це дало можливість включити в роботу насосне обладнання на об’єктах КП «Житомирводоканал» та забезпечити належними послугами централізованого холодного водопостачання мешканців багатоквартирних будинків трьох мікрорайонів міста – «Польова», «Крошня» та «Північно-Західний», які мешкають на верхніх поверхах.

Підставою для відновлення електропостачання на водопровідно насосній станції третього підйому ПАТ «ЕК «Житомиробленерго» стала серйозна робота, проведена міським головою Володимиром Дебоєм, керівництвом виконавчих органів міської ради, комунального підприємства «Житомирводоканал», зокрема численні звернення до Кабінету Міністрів України, Мінрегіонбуду, переговори, проведені з енергопостачальною компанією.

Як результат, держава, в особі Першого заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Аліпова О.М., надала гарантії щодо погашення заборгованості з різниці в тарифах на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, у т.ч. і на погашення заборгованості за спожиту електроенергію в повному обсязі до кінця року.