Українофобський борд з Колесніченком нав’язує житомирянам антидержавну дискусію. ФОТО

Біг-борд з нардепом, який переймається відродженням чи то “руського міра” путінського зразка, чи то ще якимись справами, які не мають жодного відношення до інтересів незалежної держави Україна, розмістили у Житомирі.

Про те, що в “Украине закрили 70% русскоязычных школ” житомиряни можуть дізнатися на перехресті вулиць Київської та Шелушкова. На що спрямована ця апеляція? Чи не на розкол?

До кого звертається у Житомирі депутат українського парламенту? Можливо він не знає позицію співголови ради Житомирського обласного товариства “Русское содружество” Володимира Єршова, доктора філологічних наук, який цього літа під час прийняття Верховною Радою закону “про язик” на Майдані Корольова перед численною громадою виголошував, що проблеми російської мови у Житомирі немає, що у Житомирі належного захисту потребує УКРАЇНСЬКА МОВА?

Зрозуміло, що цей біг-борд є свідченням того, що державі (владі) не важлива Україна, як суверенна держава, бо за інших реалій таке б в українському місті ніколи б не повісили.

В Житомирі немає суперечностей на національному, тим більше мовному грунті. Те, що нардепи від владної партії провокують простий люд до протистояння – свідчення їхньої убогості, а точніше – зради. При всьому при тому, що російськомовні житомиряни – чудові люди і жодного відношення до цього бруду не мають.

Можливо саме тому обличчя політика, який дбає про інтереси сусідньої країни, житомиряни закидали сніжками.