Українські зірки збирали гроші для Житомирського дитячого відділення онкогематології. Фото

Днями у Житомирі на базі СТУДІЇ «Ц-TV» відбулася звітна конференція благодійного марафону «Разом за життя».

Про те, як витрачалися кошти протягом року, хто отримав допомогу і в якому розмірі, та як проходили комісії по розподілу коштів відзвітували члени експертної ради фонду.

Куруюча філією АТ Укрексімбанк, Світлана Совчук, розповіла, що гроші продовжують перераховувати і сьогодні. Останні 30 грн. надійшли минулої п’ятниці. І на даний момент зібрано 278 тис. 546 грн.

Людмила Свобода, голова правління благодійної організації Фонд допомоги онкохворим дітям «Разом до життя», в свою чергу розповіла, яким дітям та у якому розмірі була надана грошова допомога.

Присутніми на конференції були і зірки, що взяли участь у фінальному концерті марафону

Олег Сабчук, Юрій Кот та Олександр Воєвуцький закликали житомирян не буди байдужими та долучатися до команди, що загалом спільними зусиллями зібрала майже 300 тис. грн

Протягом року було проведено 19 засідань експертної ради фонду «Разом за життя». Допомога надана 14 дітям. На суму 263 тис. 273 грн. Залишок у фонді складає 15 тис 272грн. Значні кошти були зібрані за рахунок різних громадських організацій міста, підприємців та активних житомирян, за що їм було вручено подяки під час конференції.

Нагадаємо, благодійний марафон «Разом за життя» проходив з 1 по 20 лютого 2012 року в Житомирі, за ініціативи керівництва та студентів Житомирського національного агроекологічного університету та благодійної організації Фонд допомоги онкохворим дітям «Разом до життя», Проведення заходу передбачало збір коштів для відділення Житомирського дитячого відділення онкогематології.

Протягом всього марафону в організаціях та установах, у навчальних закладах міста відбувалися благодійні ярмарки, аукціони та збір пожертвувань

Закінчився марафон грандіозним концертом в Драмтеатрі за участі зірок української естради Олександра Воєвуцького, Василя Бондарчука, Євгенії Власової, гуртів «Скай» та «Друга ріка» та ведучого Юрія Кота. Так, загальними зусиллями вдалося зібрати близько 300 тис гривень.