Випуск Школи Краси відбувся у Бердичеві: ФОТО. ВІДЕО

Красивими не народжуються, а стають – наголошують у школі краси, яка вже декілька років діє в Житомирі, а віднедавна і у Бердичеві.

Саме у цьому місті відбувся ювілейний випуск майстрів візажу і перукарського мистецтва. Про це інформує сайт ЖОДТРК.

Гарно нафарбувати або зробити зачіску може чимало жінок, але коли за цю справу береться чоловік у його руках ножиці, стають знаряддям художника-чарівника.

Півроку Артур Празян навчав своїх учениць перукарському мистецтву. Хлопець каже, головне аби його вихованки не забували, що перукар перш за все митець. Більшість дівчат з дитинства зачісували молодших сестер і вчилися мистецтву макіяжу на ляльках. А от опанувати цю справу професійно наважуються одиниці, які своє подальше життя пов’язують саме з цією професією. ВІДЕО ЖОДТРК

На кожну зачіску – банка лаку й десятки шпильок, але головне гарно підібрати образ своїй моделі та ще й аби він був у стилі 80-х, темі випускної роботи

Завершився екзамен дефіле, де дівчата моделі представляли створені майстринями-випускницями образи, які ті захищали перед глядачами і викладачами аби отримати довгоочікуваний диплом школи краси.

Група компаній “Лідерконсалт” вивчає кваліфікованих стилістів, дизайнерів, масажистів, секретарів, фотографів.

Дивіться! У Житомирі провідний навчальний центр «Лідер Консалт» підготував професійних перукарів

Школа бізнесу готує управлінців, рекламників, фінансистів. У студії художнього моделювання займаються дорослі і діті.

Загалом, щомісяця на семінари, курси і тренінги навчатися у “Лідерконсалт” приходять понад сто людей, яким викладають три десятки практикуючих майстрів.