Житомирська “Мистецька алея” потрапила до “Книги рекордів”

Компанія «Київстар» та місто Житомир отримали дипломи за досягнення рекорду України в категорії «Соціальні проекти».

А також за вшанування історичних цінностей України та Житомирського краю і створення унікальної арт-алеї в техніці сучасної художньої обробки металу та ковальства, що не має аналогів в Україні.

Про це пише сайт “Житомир-онлайн”.

Арт-алею у вигляді аркади створюють п’ять інсталяцій: тематичні арки з лавами, кожна з яких присвячена одному з «символів» міста. До розробки концепції та наповнення алеї долучилися відомі житомиряни, історики-краєзнавці та митці Житомира.

«Мистецька алея» — символ любові до рідного міста та України, створений в рамках масштабного національного проекту компанії «З любов’ю до України», що був започаткований «Київстар» у 2011 році. Це справжній гід по рідному місту, який допоможе дізнатись більше про Житомир та відомих житомирян.

«Мистецька алея» створена в рамках масштабного національного проекту компанії «Київстар» «Поділіться любов’ю до України». У 2011 р. «Київстар» створив сайт www.iloveukraine.com.ua на якому всі бажаючі можуть публікувати фотографії найцікавіших та найяскравіших куточків нашої країни, а також подарував містам України нові пам’ятки.