Житомирська компанія «Візаж» здобула чергову перемогу у конкурсі «Народний бренд 2012»

У п’ятницю, 14 грудня у ресторані розважального комплексу «Plaza» відбулась щорічна церемонія нагородження найкращих виробників «Народний бренд 2012».

Цього року серед номінантів з 48 позицій у категорії «Вікна (виготовлення, встановлення, продаж)» перемогу здобула житомирська компанія по виготовленню та встановленню металопластикових вікон та алюмінієвих конструкцій – «Візаж».

Директор салону-магазину торгової марки “Візаж” (вул. Перемоги, 10) Оксана Гурська отримала відзнаку «Народний бренд 2012» та почесну грамоту учасника. Це вибір житомирян.

У кінці кожного року Медіа Корпорація «RIA» (представлена у Житомирі газетою «20 хвилин») проводить акцію «Народний бренд».

«Народний бренд» – це конкурс серед виробників товарів і послуг, переможців якого визначають самі споживачі. Конкурс проходить у Житомирі, Вінниці, Тернополі, Хмельницькому.

«Народний бренд» є масовим демократичним вираженням уподобань житомирян. Аудиторія акції – всі повнолітні мешканці нашого міста.

Ми запитали у Оксани Гурської, у чому секрет успіху, завдяки якому вже котрий рік нагороду у цій номінації отримає саме компанія «Візаж»?

– Один з головних факторів нашої перемоги – стабільність. Ми працюємо на ринку вже досить давно – 15 років і весь цей час покращували обслуговування наших клієнтів. Та й офіс наш всі ці 15 років постійно знаходиться у Житомирі по вул. Перемоги, 10.

У нас працюють досвідчені люди – професіонали своєї справи. Колектив не змінювавсь останні 8 років і саме досвід працівників компанії дозволяє якісно обслуговувати клієнтів. Ми завжди йдемо назустріч споживачу.

– “Візаж” має широкий асортимент продукції, розрахований людей з різним рівнем достатку, – каже Гурська.

Керівництво та колектив компанії «Візаж» дякують всім житомирянам та читачам газети «20 хвилин» за висловлену довіру:

Дякуємо, за те що Ви обираєте саме нас та рекомендуєте свої рідним, друзям і знайомим!

Вітаємо наших друзів, наших клієнтів та партнерів з наступаючим 2013 роком! Компанія «Візаж» дає тверду обіцянку постійно поліпшувати обслуговування своїх клієнтів та продукції, що виробляється.

Бажаємо нашим клієнтам гарного здоров’я та фінансової стабільності у новому році!

Ми завжди раді прийти Вам на допомогу і якщо хтось ще не встановив металопластикові вікна – звертайтесь до компанії «Візаж» за адресою: м. Житомир, вул. Перемоги, 10. Тел.: 418-440, 418-441.