Житомирська партія Віталія Кличка “УДАР” продовжує допомагати багатодітній родині. ФОТО

Пообіцяли – зробили. Житомирська партія Віталія Кличка «УДАР» вже вкотре довела, що у їхній команді слова не розходяться з ділом.

Два тижні тому, екс-кандидат в народні депутати по 62 округу Роман Давиденко, приїжджав з подарунками до багатодітної родини. Тоді, Роман Дмитрович привіз іграшки для дітей, і пообіцяв, що скоро завітає ще.

Зазначимо, що Репортер Житомира слідкує за цією ситуацією, періодично ми спілкуємося з матір’ю-героїнею Тетяною Вигівською. Жінка розповідає, що після того, як історія про її сім’ю з’явилася в засобах масової інформації – допомагати стали більше.

Кошти на одяг, який я просила у нашої влади мені так ніхто і не дав. Проте, речі потроху почали привозити небайдужі житомиряни. Навіть з Коростишева якийсь чоловік приїжджав.

Проте, партія Віталія Кличка «УДАР» також не стала байдужою до цієї ситуації. Вчора, 2 грудня, Роман Давиденко привіз для родини декілька пакунків з одежею.

Я вважаю, що таким сім’ям потрібно допомагати: це мають робити не тільки близькі люди, оточуючі, а й держава. Добре було б дітей залучити до якихось гуртків. У них потрібно виховувати і розвивати творчу особистість, – сказав Роман Дмитрович.

Також, на думку «УДАРівця» старшим дітям місцеве керівництво має допомогти з працевлаштуванням.

Віддавати дітей до притулків, інтернатів – це питання взагалі немає піднімати. Вони з матір’ю, як ми могли бачити, вони не босі і, не голодні. Просто і цій багатодітній сім’ї хочеться того, що можуть собі дозволити їх однолітки.

Маленький художник

Марина Кузьменко