Житомирський УДАРівець Рустам Раупов очолив підкомітет з питань друкованих ЗМІ та Інтернету

26 грудня відбулося перше засідання Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, на якому було ухвалено рішення про обрання членів підкомітетів та їх голів.

На посаду голови підкомітету з питань друкованих ЗМІ та Інтернету було одноголосно призначено народного депутата України від партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка», голову Житомирської обласної організації партії, члена Політради партії Рустама Раупова.

За словами народного депутата, діяльність сучасних засобів масової інформації, особливо такого швидко прогресуючого напрямку як електронні ЗМІ, потребує пильної уваги суспільства щодо питань свободи слова, що є основним елементом демократичного розвитку країни.

Більше десяти років я працюю у сфері розвитку медіа, мені відомий нинішній стан справ та проблематика. Я налаштований на активну роботу для впровадження європейських традицій та цінностей в роботу сучасних вітчизняних ЗМІ – зазначив Рустам Раупов.

Зауважимо, що Комітет з питань свободи слова та інформації складається у переважній частині з представників опозиційних сил, серед яких і Рустам Раупов, єдиний представник від партії «УДАР».