Житомиртеплокомуненерго – одне із кращих в Україні

КП «Житомиртеплокомуненерго» зайняло третє місце в Україні серед міських теплопостачальних підприємств-учасників всеукраїнського конкурсу «Краще підприємство комунальної теплоенергетики України».

Про результати йдеться у Постанові № 48/П-30 організаторів щорічного конкурсу – Міжгалузевої асоціації з розвитку систем теплопостачання «Укртеплокомуненерго» та ЦК профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України.

За останні три роки підприємство покращило свої позиції у десятки разів

Якщо у 2009-2010 роках Житомиртеплокомуненерго займало 24-25 місця в загальноукраїнському рейтингу, то у 2012 році – піднялося до рівня провідних теплоенергетичних підприємств, посівши третє місце разом із концерном «Міські теплові мережі» м. Запоріжжя. Попереду – лише теплопідприємтва м. Хмельницького та Харкова.

Серед показників, які враховано для виведення рейтингів, – виробництво теплової енергії на одиницю встановленої потужності, питома витрата умовного палива на відпуск одиниці теплової енергії А також економія ПЕР, відпуск теплової енергії на одиницю трудових ресурсів, товарність теплоенергетичного балансу, собівартість одиниці теплової енергії, співвідношення тарифу до собівартості, співвідношення дебіторської та кредиторської заборгованостей, заробітна плата на підприємстві, заборгованість по заробітній платі, тощо.

zt-rada.gov.ua