17 річна Ніна Дідик з Житомирської області, потребує допомоги не байдужих людей

З хронічний мієлоїдним лейкозом Ніна бореться вже 10 років. Всі ці роки вона прожила на препаратах, які давали їй шанси на життя. Але, мабуть, організм більше не зміг на них триматись.

Єдине прийняте лікарями рішення про порятунок життя Ніни – пересадка кісткового мозку від родинного донора. Клініка в Італії згодна прийняти Ніну на лікування. Спочатку їй введуть експериментальний препарат, для того, щоб відтягнути час для пошуку донора. Повний курс лікування, включаючи медикаментозне лікування, пошук донора і ТКМ коштує 115 тис.євро.

– Моя дочка, Ніночка, захворіла в серпні 2003 року. У неї почала сильно боліти ніжка, і ми звернулися в лікарню. Після обстеження, проведеного в Житомирській дитячій обласній лікарні, був поставлений страшний діагноз – хронічний мієлоїдний лейкоз. Потім мою доньку направили в Охматдит, де цей діагноз підтвердили й призначили медикаментозне лікування, – розповідає згорьована мати.

На деякий час лікування допомогло, але хвороба давала про себе знати. Вже майже 10 років родина бореться за життя доньки.

За висновком головного гематолога України Донського С.Б., для повного лікування необхідна пересадка кісткового мозку. У Київському центрі по пересадці кісткового мозку обстежили старшу дочку і батьків, але жоден не підійшов генетично як донор.

Врятувати Ніну можна тільки за кордоном, зробивши пересадку від не родинного донора.
Італійська клініка погодилась провести таку операцію, але для цього потрібні великі гроші, а часу залишається дуже мало!

– Ми – сільська родина, чоловік не працює, я працюю в сільській бібліотеці на 0,75 ставки. Звичайно, таких грошей у нас немає…, – нарікає на скрутне матеріальне становище мати.

Найбільше горе для матері – коли її дитина безнадійно хвора.

Благаю вас, допоможіть врятувати мою дитину, моє сонечко! Я вірю, що добрі люди не залишать мене наодинці з моєю страшною бідою!

З повагою і надією, Віра Дідик.

Часу на збір грошей дуже мало. Без допомоги не байдужих людей Ніночці не впоратися. Можливо від кожного з вас, тих, хто читає це прохання залежить її доля. Кожна гривня в даному випадку буде золотою!

Реквізити для надання допомоги

Райффайзен Банк Аваль
МФО 380805
ЄДРПОУ 2620509664
Розрахунковий рахунок 262012332138
Одержувач: Дідик Віра Петрівна на операцію для Дідик Ніни

тел. мами :098-83-66-648 Дідик Віра Петрівна
тел.волонтера – 0674114000 Матушевич Юлія