Депутати Олевської міської ради – найбільші прогульники?

На початку грудня склалося враження, що частина депутатів, яка більш-менш постійно відвідувала засідання, м’яко кажучи, не зацікавлена в подальшій співпраці.

За відсутності кворуму сесії або не проводилися, або проводилися аж з третьої спроби.

Про це пише сайт vit-ol.com.

Проте остання двадцять п’ята сесія вже в котре довела, що Олевській міській раді потрібні радикальні зміни. Так 28 грудня, з великими зусиллями вдалося прийняти бюджет на 2013 рік. Зазвичай, згідно регламенту, пленарні засідання розпочинаються о 16-00 годині. Проте за два дні до проведення сесії, присутні на попередньому розгляді питань члени постійних комісій разом з міським головою перенесли засідання на 10 годину ранку.

Головний аргумент – святкування Нового року по більшості організацій

Здавалося б, підхід простий, практичний. Але такі маневри не задовольнили депутатів-підприємців, особливо тих, хто працює в секторі торгівлі. Саме останніх було поставлено перед фактом – сесія в п’ятницю, 28 грудня, о 10-00 годині.

Пунктуальними виявилися 7 депутатів. З незначним запізненням з’явилося ще троє. Поки одні прокидалися, або добиралися, інші вже встигли зіпсувати собі настрій. До чого тільки вдавалися винахідливі депутати: «Якщо ви не хочете зарплати садкам, то не приходьте!..»

Не маючи потрібного результату, присутні у залі активно переконували на необхідності перенесення сесії на іншу дату.

«Куди переносити сесію? Під йолку?…», «Туди швидше прийдуть депутати!», «Подзвоніть і скажіть, що дають премії, то швидко приїдуть…»

Такі основні тези зафіксували присутні на засіданні представники газети «Незалежна».

Працівники міської ради зробили аналіз відвідуваності всіх депутатів, за підсумками його було виявлено найбільших «прогульників». Незабаром керівникам фракцій будуть направлені офіційні звернення з прохання провести відповідні виховні заходи зі своїми однопартійцями.