Кафе Житомира, рятуючись від дебоширів, встановлюють “тривожні кнопки”

Персоналу одного з кафе Житомира довелося викликати міліцію.

Про це інформує УДСО при УМВС України в Житомирській області.

Те, що один з відвідувачів знаходиться в явно неадекватному від кількості вжитого алкоголю стані, помітили й офіціанти кафе, й інші люди, що в той вечір знаходилися у розважальному закладі.

Проте ніхто з них не підозрював, що нетверезий чоловік раптом поведе себе агресивно у відношенні до оточуючих його людей.

Коли ж молодик хиткою ходою підійшов до сусіднього столика та почав нецензурно ображати відпочивальників, до нього звернулися офіціанти з проханням залишити приміщення. Проте дісталося і їм. Неодноразові намагання охоронців закладу припинити дебоширство також ні до чого не призвели.

За таких обставин адміністратор кафе натиснув на встановлену в закладі кнопку екстреного виклику міліції. Вже за декілька хвилин на підмогу прибув черговий наряд бійців УДСО при УМВС.

Гульвісу затримали та доставили до Корольовського райвідділу міліції для надання відповідних пояснень та прийняття рішення відповідно до чинного законодавства.

Того дня це був не єдиний екстрений виклик чергового наряду відомчої охорони. З іншого розважального закладу на централізований пульт УДСО також надійшов сигнал.

Цього разу обслуговуючий персонал кафе не міг дати раду житомирянці, яка, перебуваючи під дією алкоголю, вела себе доволі агресивно по відношенню до інших відвідувачів та офіціантів.

Свою неадекватну поведінку жінка продемонструвала і міліціонерам охорони. Відтак дебоширці довелося проїхати службовим автомобілем з працівниками Державної служби охорони до Корольовського райвідділку міліції.