Компанія «Фаворит» продаватиме квартири у другому будинку житлового комплексу в Житомирі за цінами вторинного ринку. АУДІО. ФОТО

Компанія «Фаворит», яка наприкінці 2012-го року у Житомирі ввела в експлуатацію чотириповерховий житловий будинок, готується до початку будівництва наступного об’єкту – дев’ятиповерхового красеня з трьома під’їздами.

З 1-го лютого 2013-го року «Фаворит» відкриє для інвесторів можливість придбати житло у новобудові за доступними цінами. Фундамент дев’ятиповерхівки закладуть на початку березня. На будівництво компанія відводить усього 16 місяців. Тобто, орієнтовний період введення об’єкта у експлуатацію – літо 2014-го року.

«Фаворит» не допускає негативного досвіду у впровадженні проектів.

Перший будинок сучасного житлового комплексу в районі вулиць Бородія-Вітрука у Житомирі, компанія збудувала за власні кошти, завершила будівництво вчасно, виконала усі обіцянки щодо енергоефективності та якості житла.

Власники квартир у новобудові не мають комунальних проблем. Перша родина вселилась у чотириповерхову житлову будівлю 22-го грудня 2012-го. Третього січня 2013-го у цій сім’ї народилась дитина.

60% квартир чотириповерхового житлового будинку ЖК «Фаворит» вже мають власників. Це, згідно інвестиційної стратегії, дозволило компанії розпочинати будівництво наступної багатоповерхівки.

Надійна інвестиція

На початку будівництва ціна квадратного метру в наступному 9-типоверховому будинку житлового комплексу складатиме 6500 грн. Далі ціна зростатиме. До здачі в експлуатацію вартість житла у ньому «Фаворит» прив’язав до гривні, оскільки саме у національній валюті закуповує будматеріали (крім котлів та сантехнiчного обладнання іноземного виробництва). Після завершення будівництва квадратний метр житла коштуватиме покупцям 1000 доларів США (за нинішнім курсом Нацбанку – 8100 грн.).

Цифри демонструють: купівля житла у ЖК «Фаворит» до введення будинку в експлуатацію є вигідною і надійною інвестицією, яка забезпечує 19,7% росту.

Але чи можуть інвестори ЖК «Фаворит» бути спокійними за свої внески та упевнено очікувати на день отримання ключів від квартири?

Голова правління компанії Борислав Розенблат у коментарі сайту Репортер Житомира говорить про вагу довіри і репутації у бізнесі. «Компанія не допускає негативного досвіду у впровадженні проектів», – каже Розенблат.

У «Фавориті» говорять про доступність якісного житла в Житомирі. Однокімнатну квартиру площею 35 квадратних метрів можна буде придбати усього за 227 тисяч гривень (28 тисяч доларів).

Компанія «Фаворит» у одній особі є замовником, підрядником і продавцем. Це дозволяє економити значні кошти і здешевлювати житло не за рахунок зниження його якості.

Говорить Борислав Розенблат.

АУДІО РЕПОРТЕР ЖИТОМИРА:

Перший будинок вже обживають щасливі власники квартир. А вже через 2 місяці на засипаному нині снігом будмайданчику зведуть фундамент майбутньої сучасної житлової багатоповерхівки.

ФОТО РЕПОРТЕР ЖИТОМИРА:

Парковка ЖК «Фаворит»

Тут зведуть новий будинок

Таким він буде