Корж і Опанащук вводять в оману громаду області, – Коцюбко

Так вважає Олександр Коцюбко, якого Корольовський районний суд Житомира та Апеляційний суд Житомирської області визнали головою Житомирської обласної федерації футболу.

Введення у оману громади області на думку Коцюбка, відбулося у середу, 16 січня, в ефірі Житомирської обласної телерадіокомпанії. Гостями програми були заступник голови обласного управління у справах сім’ї, молоді та спорту Віктор Корж і колишній директор готелю «Житомир» Юрій Опанащук.

– У цій програмі футбольний актив області переконували у тому, що Юрій Опанащук є головою Житомирської обласної федерації футболу, – каже Коцюбко.

Водночас, він наголошує, що на сьогоднішній день рішенням Корольовського районного суду Житомира та Апеляційних судів Житомирської області головою ЖОФФ є Олександр Коцюбко.

У свою чергу, Юрій Опанащук і надалі відстоює законність свого перебування на посаді головного футбольного функціонера області. Екс-директор готелю “Житомир” подав касаційну скаргу на рішення Корольовського районного суду Житомира та рішення Апеляційного суду Житомирської області у Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ.